ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016

  Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο καταφύγιό του «Γεώργιος Τότας » ο ΕΟΣ Νιγρίτας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.
  Η εκδήλωση άρχισε με τις ευχές για το νέο έτος που διάβασε ο αιδεσιμότατος π. Τσιφούτης Χρήστος επικουρούμενος από τον κ. Σταύρο Σιαμάκη.
  Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο πρόεδρος Σταμπουλής Αδάμ ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «καλή χρονιά» , αναφέρθηκε στη δράση του συλλόγου τονίζοντας ιδιαιτέρως τη συμμετοχή νεαρών ορειβατών. Επίσης ευχαρίστησε τον πατέρα Τσιφούτη Χρήστο, τη δήμαρχο κ. Αγνή Δουβίτσα, το δασάρχη Στογιάννο Φίλιππο, τον ιππικό όμιλο Νιγρίτας, το σύλλογο γυναικών Νιργίτας , τους φίλους αιμοδότες και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.
  Η τυχερή της πίτας ήταν η κ. Μπάρτζα – Μπακογιώργου Αναστασία.
  Ο σύλλογος στη συνέχεια παρέθεσε την παραδοσιακή φασολάδα και ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Μεγαλομύστακας Αναστάσιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τριανταφύλλου Χρήστος, ο αντιδήμαρχος κ. Καδής Νικόλαος, ο πρόεδρος της δημοτικής Επιχείρησης κ. Θ. Σελιάμης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Μ. Τσερβίστας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο ιππικός όμιλος Σερρών και ο μοτοσυκλετιστικός όμιλος Νιγρίτας.
 Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και όλοι ευχαριστημένοι ευχήθηκαν «και του χρόνου»