ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

 

 

   Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, στο καταφύγιο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΤΑΣ ”.  Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο καλός καιρός, που θύμιζε άνοιξη και έδωσε την ευκαιρία σε όσους παραβρέθηκαν να απολαύσουν  μια εξόρμηση στην φύση.

    Παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμότατος κ. Τσιφούτης Χρήστος ο οποίος  ευλόγησε την πίτα, ο Αντιδήμαρχος κ. Καδής Νικόλαος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Τσερβίστας Μιχάλης, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Νιγρίτας κ. Μάστορα Νίκη, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νιγρίτας κ. Καράπαλης Ευάγγελος,  ο πρόεδρος του Iππικoύ Συλλόγου Νιγρίτας κ. Φτιάκας Παναγιώτης ο οποίος με πολυάριθμη ομάδα ιππέων έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση, φίλοι με τις μηχανές βουνού και μεγάλο πλήθος φίλων του συλλόγου. Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του γλεντιού που ακολούθησε έπαιξαν τα Χάλκινα του Συλλόγου Πολιτιστικών δραστηριοτήτων Νιγρίτας που με τους σκοπούς τους ξεσήκωσαν και έβαλαν στον χορό όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους.

  Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και στα μέλη του καλές και ασφαλείς αναβάσεις και πάντα ψηλά.

   Τέλος καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αγαπά το βουνό και γενικότερα τη φύση, να γίνει συνοδοιπόρος μας στις ομορφιές που απλόχερα αυτή μας προσφέρει.